Coatingsysteem Goudswaard

Een coatingsysteem is een naadloze, dunne top afwerking voor nieuwe of bestaande vloeren voor u in Goudswaard. Onze coatings zijn één- of twee componentenproducten en kunnen afhankelijk van de gestelde eisen in twee of drie lagen aangebracht worden. De coatingvloer wordt dan ook veel gebruikt als er weinig eisen worden gesteld.

Voordelen van het coatingsysteem in Goudswaard

Coatingsysteem Goudswaard

Het coatingsysteem biedt een aantal eigenschappen namelijk: slijtvast, stofvrij en duurzaam. Daarnaast is de vloer goed beschermd tegen oliën en chemicaliën en heeft hoeft u er (bijna) niet meer naar om te kijken omdat hij onderhoudsarm is. Ook is de vloer bestand tegen vloeistoffen omdat deze vloeistofdicht vanaf 300 micrometer is. Wij zien het coatingsysteem vooral terugkomen in garages, magazijnen, werkvloeren en technische ruimtes. De goedkope prijs is ook een aspect die de coatingvloer aantrekkelijk maakt, het is namelijk een goed alternatief voor een gietvloer.

Onze werkwijze

Allereerst is goed advies bij het aanschaffen van het coatingsysteem in Goudswaard erg belangrijk. Kwaliteit begint bij een goede en duidelijke voorlichting. Bij ons is het mogelijk om elke trend na te streven, denk hierbij aan klassiek, modern, bourgondisch of gestileerd.

Daarnaast houden de adviseurs van Double You Applicaties rekening met uw persoonlijke smaak, gevoel en stijl. Maar wat bij ons op nummer één staat is de waarde die wordt gehecht aan het maken van betrouwbare afspraken met de klant.

Als laatst staat het leveren van kwaliteit en het bieden van een uitstekende service bij ons hoog in het vaandel. Er wordt uitsluitend door ons gewerkt met milieuvriendelijke producten en materialen om het coatingsysteem op een duurzame manier mogelijk te maken in Goudswaard.

Contact

Heeft u interesse in het laten leggen van een coatingvloer bij u in Goudswaard? Neem dan voor meer informatie contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen naar 06 – 20309514, te e-mailen naar info@doubleyouapplicaties.nl of door ons contactformulier in te vullen.

Contactformulier

    Uw naam (verplicht)

    Uw telefoonnummer (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Uw bericht