Gietvloeren

gietvloerEen gietvloer is een zelfnivellerende naadloze vloerafwerking op basis van een epoxyhars (hard) of een polyurethaanhars (taai elastisch) in talloze kleuren, of als duocolour leverbaar. Onze gietvloeren worden geleverd in een twee-, drie- of vierlaagssysteem. De keuze van de laatste lagen zijn om bepaalde eigenschappen te verkrijgen zoals: krasvastheid, UV bestendigheid, antislip en decoratief.

De dikte van het vloersysteem kan varieren van 2 mm tot 5 mm.

gietvleorWat zijn de voordelen van gietvloeren?

  • slijtvast, sterk, stofvrij en duurzaam
  • goede bescherming tegen oliën en chemicaliën
  • onderhoudsarm
  • vloeistofdicht
  • voor vele doeleinden geschikt zoals: garages, magazijnen, showrooms, werkvloeren, woningen, winkels, etc.

Werkwijze

Advies
Voor het aanschaffen van een vloer is goed advies van groot belang. Kwaliteit begint bij goede en duidelijke voorlichting. Of het gaat om klassiek, modern, Bourgondisch of gestileerd.

Persoonlijke smaak
De adviseurs van Double You Applicaties houden rekening met uw persoonlijke smaak, gevoel en stijl. Maar wat bij Double You Applicaties op nummer een staat, is de grote waarde die wordt gehecht aan het maken van betrouwbare afspraken met de klant.

Kwaliteit
Daarnaast staat het leveren van kwaliteit, het bieden van verregaande service en het doen van volstrekt eerlijke zaken hoog in het vaandel. Er wordt uitsluitend door ons gewerkt met milieuvriendelijke producten en materialen.