Troffelvloeren

diverse 082Troffelvloeren zijn opgebouwd uit kwartskorrels, toeslagstoffen en oplosmiddelvrije epoxyharsen. Troffelvloeren hebben een laagdikte die afhankelijk van de toepassing en ondervloer varieert van 5 tot 10 mm. Troffelvloeren zijn bestand tegen hoge belasting, zijn volledig vloeistofdicht en chemicaliënbestendig. Oorspronkelijk ontwikkeld vanwege zijn functionele eigenschappen, wordt dit type vloer de laatste jaren echter steeds vaker toegepast als decoratieve vloerbedekking. Troffelvloeren
worden vooral toegepast in industriële omgevingen endiverse 081 natte ruimtes als (instelling) keukens en wasgelegenheden. Maar gezien het esthetische karakter van de vloer, worden ook veel discotheken, cafés en uitgaanscentra voorzien van een troffelvloer.

Wat zijn de voordelen van troffelvloeren?

  • slijtvast, sterk en duurzaam
  • goede bescherming tegen oliën en
    chemicaliëndiverse 076
  • onderhoudsarm Toepasbaar op elke vormvaste ondergrond
  • vloeistofdicht voor vele doeleinden geschikt zoals: natte ruimtes als (instelling) keukens, wasgelegenheden, discotheken, cafés en uitgaanscentra.

Werkwijze

Advies
Voor het aanschaffen van een vloer is goed advies van groot belang. Kwaliteit begint bij goede en duidelijke voorlichting. Of het gaat om klassiek, modern, Bourgondisch of gestileerd.

Persoonlijke smaak
De adviseurs van Double You Applicaties houden rekening met uw persoonlijke smaak, gevoel en stijl. Maar wat bij Double You Applicaties op nummer een staat, is de grote waarde die wordt gehecht aan het maken van betrouwbare afspraken met de klant.

Kwaliteit
Daarnaast staat het leveren van kwaliteit, het bieden van verregaande service en het doen van volstrekt eerlijke zaken hoog in het vaandel. Er wordt uitsluitend door ons gewerkt met milieuvriendelijke producten en materialen.