Double You Applicaties Een specialistisch vloerenbedrijf met een zeer ruime ervaring ! Double You Applicaties We gaan geen uitdaging uit de weg in nieuwbouw of renovatie Double You Applicaties voor een perfecte afwerking van uw nieuwe vloer Double You Applicaties Vloeren voor utiliteitsbouw, openbare ruimtes en kantoren Double You Applicaties Geïnteresseerd in één van onze diensten? Bel of mail voor informatie!

Marmeren quarts

marmer2Double You Applicaties is in de gelegenheid om u een vloertype aan te bieden wat behoord tot de meest exclusieve vloer op de markt. Uit de meest bijzondere natuursteen en marmersoorten is een zorgvuldige selectie gemaakt van materialen en kleuren waaruit met de modernste technieken en kunststoffen een wel zeer bijzonder vloertype is samen te stellen. Niet uit iedere natuursteen of marmersoort kan onze marmerquarts vloer worden gemaakt. Korrelvorm, korrelgrote en poreusheid zijn belangrijke criteria. Een marmerquarts vloer heeft het uiterlijk en de uitstraling van bestaande natuursteen, terrazzo, of marmervloeren zonder nadelen zoals regelmatig polijsten, impregneren en ander kostbaar en lastig onderhoud.marmerkwartsvl1

Ook bij marmerquarts vloer kunt u de vloer geheel zelf samenstellen door te werken met een mix van marmer- en/of natuursteensoorten en toepassing van banen en/of figuren indien gewenst.

Mocht u meer informatie willen betreft dit onderwerp dan kunt u contact opnemen met Double You Applicaties

Werkwijze

Advies
Voor het aanschaffen van een vloer is goed advies van groot belang. Kwaliteit begint bij goede en duidelijke voorlichting. Of het gaat om klassiek, modern, Bourgondisch of gestileerd.

Persoonlijke smaak
De adviseurs van Double You Applicaties houden rekening met uw persoonlijke smaak, gevoel en stijl. Maar wat bij Double You Applicaties op nummer een staat, is de grote waarde die wordt gehecht aan het maken van betrouwbare afspraken met de klant.

Kwaliteit
Daarnaast staat het leveren van kwaliteit, het bieden van verregaande service en het doen van volstrekt eerlijke zaken hoog in het vaandel. Er wordt uitsluitend door ons gewerkt met milieuvriendelijke producten en materialen.