Coatingvloer Piershil

Een coatingvloer voor bij u in Piershil is eigenlijk te vergelijken met een gietvloer alleen het verschil is dat deze vloer een coating heeft die veel dunner is. Deze coating bestaat uit een primerlaag en de afwerklaag. Deze vloer wordt dan ook veel gebruikt als er weinig eisen worden gesteld. Deze coating wordt gemaakt op basis van epoxy of polyurethaan en daardoor is deze geschikt als duurzame en naadloze vloerafwerking.

Voordelen van een coatingvloer in Piershil

De coatingvloer biedt een aantal eigenschappen namelijk: slijtvast, stofvrij en duurzaam. Daarnaast is de vloer goed beschermd tegen oliën en chemicaliën en heeft hoeft u er (bijna) niet meer naar om te kijken omdat hij onderhoudsarm is. Ook is de vloer bestand tegen vloeistoffen omdat deze vloeistofdicht vanaf 300 micrometer is. Wij zien de coatingvloer vooral terugkomen in garages, magazijnen, werkvloeren en technische ruimtes. De goedkope prijs is ook een aspect die de coatingvloer aantrekkelijk maakt, het is namelijk een goed alternatief voor een gietvloer.

Onze werkwijze

Allereerst is goed advies bij het aanschaffen van een coatingvloer in Piershil van groot belang. Kwaliteit begint bij een goede en duidelijke voorlichting. Bij ons is het mogelijk om elke trend na te streven, denk hierbij aan klassiek, modern, bourgondisch of gestileerd.

Daarnaast houden de adviseurs van Double You Applicaties rekening met uw persoonlijke smaak, gevoel en stijl. Maar wat bij ons op nummer één staat is de waarde die wordt gehecht aan het maken van betrouwbare afspraken met de klant.

Als laatst staat het leveren van kwaliteit en het bieden van een uitstekende service bij ons hoog in het vaandel. Er wordt uitsluitend door ons gewerkt met milieuvriendelijke producten en materialen.

Contact

Heeft u interesse in het laten leggen van een coatingvloer bij u in Piershil? Neem dan voor meer informatie contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen naar 06 – 20309514, te e-mailen naar info@doubleyouapplicaties.nl of door ons contactformulier in te vullen.Coatingvloer Piershil

Contactformulier

    Uw naam (verplicht)

    Uw telefoonnummer (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Uw bericht