Double You Applicaties Een specialistisch vloerenbedrijf met een zeer ruime ervaring ! Double You Applicaties We gaan geen uitdaging uit de weg in nieuwbouw of renovatie Double You Applicaties voor een perfecte afwerking van uw nieuwe vloer Double You Applicaties Vloeren voor utiliteitsbouw, openbare ruimtes en kantoren Double You Applicaties Geïnteresseerd in één van onze diensten? Bel of mail voor informatie!

Epoxy vloer Oudendijk

Epoxy vloer OudendijkBent u opzoek naar een sterke, slijtvaste, stofvrije en duurzame vloer? Dan is de epoxy vloer geschikt voor u in Oudendijk! Deze vloer is een van de giervloeren uit ons assortiment en kan geleverd worden van twee tot vier lagen.

Deze vloer komt vooral voor bij scholen en bedrijven. Naast dat de epoxy vloer erg sterk is, is deze ook waterdicht en biedt hij bescherming tegen oliën en chemicaliën. Door het grote aanbod aan kleuren is er altijd wel een epoxy vloer die bij u in Oudendijk past!

Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf dat al meer dan 20 jaar gespecialiseerd is in het maken van allerlei soorten vloeren. Daarom is Double You Applicaties de aangewezen specialist op vloerengebied. Wij leggen allerlei verschillende soorten vloeren en houden rekening met uw smaak, gevoel en stijl. Daarnaast staat het leveren van kwaliteit, het bieden van een uitstekende service en het doen van volstrekt eerlijke zaken hoog in het vaandel bij ons.

De epoxy vloer is voor vele doeleinde bij u in Oudendijk geschikt. Denk hierbij aan garages, magazijnen, showrooms, winkels maar ook woningen en werkvloeren. Ons team van ervaren medewerkers komt de epoxy vloer zelf bij u leggen op het afgesproken tijdstip.

Onze werkwijze

Allereerst is goed advies van groot belang. Kwaliteit begint bij een goede en duidelijke voorlichting. Bij ons is het mogelijk om elke trend na te streven, denk hierbij aan klassiek, modern, bourgondisch of gestileerd.

Daarnaast houden de adviseurs van Double You Applicaties rekening met uw persoonlijke smaak, gevoel en stijl. Maar wat bij ons op nummer één staat is de waarde die wordt gehecht aan het maken van betrouwbare afspraken met de klant.

Contact

Heeft u interesse in het laten leggen van een epoxy vloer bij u in Oudendijk? Neem dan voor meer informatie contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen naar 06 – 20309514, te e-mailen naar info@doubleyouapplicaties.nl of door ons contactformulier in te vullen.

Contactformulier

    Uw naam (verplicht)

    Uw telefoonnummer (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Uw bericht