Double You Applicaties Een specialistisch vloerenbedrijf met een zeer ruime ervaring ! Double You Applicaties We gaan geen uitdaging uit de weg in nieuwbouw of renovatie Double You Applicaties voor een perfecte afwerking van uw nieuwe vloer Double You Applicaties Vloeren voor utiliteitsbouw, openbare ruimtes en kantoren Double You Applicaties Geïnteresseerd in één van onze diensten? Bel of mail voor informatie!

Epoxy vloer voor een langdurig en onderhoudsarm gebruik!

Wij zijn een jong bedrijf wat zich al meer dan 20 jaar stort op het maken van allerlei soorten vloeren. U kunt bij ons terecht voor vele vloeren, zoals de epoxy vloer. Bent u van plan om een epoxy vloer aan te schaffen komt u dan vooral eens langs en laat u informeren en adviseren door een van onze medewerkers. Wij voorzien u van een goed advies voor de aanschaf van een epoxy vloer en doen dit op een een eerlijke en duidelijke manier.

DoubleYou epoxy vloer

Bent u opzoek naar een sterke, slijtvaste, stofvrije en duurzame vloer? Dan bent u opzoek naar een epoxy vloer. De harde epoxy vloer is een van onze gietvloeren en kan worden geleverd in een twee-, drie-, of vierlaagssysteem. De epoxy vloer zijn veel gevraagde vloeren voor scholen en bedrijven. Niet alleen omdat de epoxy vloer zo sterk is, maar ook omdat hij een goede bescherming biedt tegen oliën en chemicaliën en vloeistofdicht is. Daarnaast kun je epoxy vloeren in allerlei kleuren verkrijgen.

De epoxy vloer is voor vele doeleinde geschikt. Denkt u aan garages en magazijnen. Of showrooms en winkels, maar ook woningen en werkvloeren. Wij komen zelf de vloeren bij u leggen. Dit doen wij in vele plaatsen en regio’s, waaronder Rotterdam, Hoekse Waard, Drechtsteden, Oud Beijerland, Dordrecht, Ridderkerk, Barendrecht, Hendrik Ido Ambacht en Zwijndrecht.

    Uw naam (verplicht)

    Uw telefoonnummer (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Uw bericht