Giet vloer Puttershoek

Giet vloer PuttershoekEen giet vloer is een zelf nivellerende naadloze vloer op basis van een epoxyhars of een polyurethaanhars die wij bij u in Puttershoek komen aanleggen. Wat ideaal is aan deze vloer is dat deze in talloze kleuren verkrijgbaar is en er ook met verschillende kleuren te combineren valt. Deze vloer kan geleverd worden van twee tot vier lagen. Door het bepalen van de laatste laag kunt u bepaalde eigenschappen verkrijgen als: krasvastheid, UV bestendigheid, antislip en decoratief. De dikte van het vloersysteem kan variëren van 2 mm tot 5 mm.

De voordelen van een giet vloer in Puttershoek

De giet vloer biedt een aantal eigenschappen namelijk: slijtvast, sterk, stofvrij en duurzaam. Daarnaast is de vloer goed beschermd tegen oliën en chemicaliën en heeft hoeft u er (bijna) niet meer naar om te kijken omdat hij onderhoudsarm is. Zelfs het knoeien van een kop koffie geeft geen reden tot paniek aangezien de vloer ook vloeistof dicht is. Wij zien de giet vloer vooral terugkomen in garages, magazijnen, showrooms, werkvloeren, woningen en winkels in Puttershoek.

Onze werkwijze

Allereerst is goed advies bij het aanschaffen van een giet vloer erg belangrijk. Kwaliteit begint bij een goede en duidelijke voorlichting. Bij ons is het mogelijk om elke trend na te streven, denk hierbij aan klassiek, modern, bourgondisch of gestileerd.

Daarnaast houden de adviseurs van Double You Applicaties rekening met uw persoonlijke smaak, gevoel en stijl. Maar wat bij ons op nummer één staat is de waarde die wordt gehecht aan het maken van betrouwbare afspraken met de klant.

Als laatst staat het leveren van kwaliteit en het bieden van een uitstekende service bij ons hoog in het vaandel. Er wordt uitsluitend door ons gewerkt met milieuvriendelijke producten en materialen.

Contact

Heeft u interesse in het laten leggen van een giet vloer bij u in Puttershoek? Neem dan voor meer informatie contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen naar 06 – 20309514, te e-mailen naar info@doubleyouapplicaties.nl of door ons contactformulier in te vullen.

Contactformulier

    Uw naam (verplicht)

    Uw telefoonnummer (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Uw bericht