Giet vloer, de vloer voor garages en magazijnen

Bent u opzoek naar een mooie giet vloer? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een jong bedrijf wat zich heeft gespecialiseerd in verschillende soorten vloeren, waaronder de giet vloer. Wij hebben inmiddels al meer dan 20 jaar ervaring opgebouwd en kunnen u voorzien van goed advies. Goed advies is van groot belang bij de aanschaf van een giet vloer. Wij maken u bekend met de verschillende mogelijkheden die u heeft en geven u duidelijke voorlichting. Daarnaast bekijken wij samen met u uw persoonlijke smaak, stijl en gevoel, zodat u tevreden naar huis gaat. Koopt u bij ons een giet vloer dan staan wij garant voor verregaande service en volstrekt eerlijk zaken doen.

Als u voor een giet vloer kiest, dan kunt u een keuze maken uit een giet vloer op basis van epoxyhars (hard) of een polyurethaanhars (taai elastisch). Beide zijn in diverse kleuren leverbaar en ook duocolour is mogelijk. De giet vloer heeft vele voordelen, zoals de slijtvastheid, stofvrijheid, onderhoudsarm en vloeistofdichtheid.

De giet vloer kan in vele ruimtes gelegt worden, zoals garages en magazijnen. Wij zijn in vele gemeenten werkzaam, zoals Rotterdam, Hoekse Waard, Drechtsteden, Oud Beijerland, Dordrecht, Ridderkerk, Barendrecht, Hendrik Ido Ambacht en Zwijndrecht.

    Uw naam (verplicht)

    Uw telefoonnummer (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Uw bericht