Grind vloer Puttershoek

Wij, van Double You Applicaties, staan iedere dag weer voor u klaar om met u de perfecte vloer te vinden voor in uw woning of bedrijf. Graag geven wij u een goede voorlichting over de verschillende vloeren die wij u kunnen bieden waaronder een grind vloer in Puttershoek. Deze vloer is een van onze vele vloeren uit het assortiment. Voor onze vloeren worden uitsluitend milieuvriendelijke producten en materialen gebruikt en daarbij leveren wij een uitstekende service.

De voordelen van een grind vloer in Puttershoek

Grind vloer Puttershoek

Deze is niet alleen erg mooi, maar heeft daarnaast ook vele voordelen. Zo is de vloer zeer sterk en duurzaam, of te wel slijtvast. Daarnaast heeft u weinig onderhoud aan de grind vloer. Hij is makkelijk schoon te houden en daarom ook ideaal voor mensen met allergieën. Ook kunt u vloerverwarming onder de grind vloer aanleggen, is hij bestand tegen de meest voorkomende chemicaliën, brandveilig, antislip en antistatisch en als laatste toepasbaar op vrijwel alle ondergronden.

Onze werkwijze

Double You Applicaties is een jong vloerenbedrijf met toch zeer ruime ervaring van ruim 20 jaar. Wij zijn de aangewezen specialist op vloerengebied en leggen naast de grind vloer in Puttershoek nog allerlei andere soorten vloeren zoals kunststofvloeren, mortelvloeren marmerlook vloeren, coating en gietvloeren.

Allereerst is goed advies bij het aanschaffen van een giet vloer in Puttershoek van groot belang. Kwaliteit begint bij een goede en duidelijke voorlichting. Bij ons is het mogelijk om elke trend na te streven, denk hierbij aan klassiek, modern, bourgondisch of gestileerd.

Daarnaast houden de adviseurs van Double You Applicaties rekening met uw persoonlijke smaak, gevoel en stijl. Maar wat bij ons op nummer één staat is de waarde die wordt gehecht aan het maken van betrouwbare afspraken met de klant.

Contact

Heeft u interesse in het laten leggen van een grind vloer bij u in Puttershoek? Neem dan voor meer informatie contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen naar 06 – 20309514, te e-mailen naar info@doubleyouapplicaties.nl of door ons contactformulier in te vullen.

Contactformulier

    Uw naam (verplicht)

    Uw telefoonnummer (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Uw bericht