Double You Applicaties Een specialistisch vloerenbedrijf met een zeer ruime ervaring ! Double You Applicaties We gaan geen uitdaging uit de weg in nieuwbouw of renovatie Double You Applicaties voor een perfecte afwerking van uw nieuwe vloer Double You Applicaties Vloeren voor utiliteitsbouw, openbare ruimtes en kantoren Double You Applicaties Geïnteresseerd in één van onze diensten? Bel of mail voor informatie!

Grind vloer van uitstekende kwaliteit!

Wij, van Double You Applicaties, staan iedere dag weer voor u klaar om met u de perfecte vloer te vinden voor in uw woning of bedrijf. Wij geven u graag goede voorlichting over de verschillende vloeren die wij u kunnen bieden, waaronder de grind vloer. De grind vloer is één van onze vele vloeren. Voor onze vloeren worden uitsluitend milieuvriendelijke producten en materialen gebruikt en daarbij leveren wij uitstekende service.

DoubleYou grind vloer

Waarom een grind vloer? Een grind vloer is niet alleen erg mooi, maar heeft ook vele voordelen. Zo is de vloer zeer sterk en duurzaam, dus slijtvast. Ook heeft u maar weinig onderhoud aan een grind vloer. De grind vloer is makkelijk schoon te houden en daarom ook ideaal voor mensen met allergieën. Met de grind vloer kan veel worden gedaan, zo kunt u er vloerverwarming onder aan brengen, is deze bestand tegen de meest voorkomende chemicaliën, is hij brandveilig, anti-slip en anti-statisch en toepasbaar op vrijwel alle ondergronden.

Wij leggen de grind vloer zelf in vele regio’s, zoals de regio Rotterdam, Hoekse Waard, Drechtsteden, Oud Beijerland, Dordrecht, Ridderkerk, Barendrecht, Hendrik Ido Ambacht en Zwijndrecht. Wij komen bij u thuis.

    Uw naam (verplicht)

    Uw telefoonnummer (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Uw bericht