Kunststofvloer Klaaswaal

Double You Applicaties is een jong en dynamisch bedrijf met al meer dan 20 jaar ervaring in het leggen van vloeren. Wij gaan geen uitdaging uit de weg! Daarom zijn wij de aangewezen specialist in onder andere het plaatsen van een kunststofvloer in Klaaswaal. Naast deze vloer bieden wij u nog vele soorten andere vloeren aan.

Bij het zoeken naar een vloer bieden wij u het advies dat u nodig heeft om een juiste keuze te maken. Ons motto is dan ook ‘kwaliteit begint bij een duidelijke en goede voorlichting’. Bij het uitzoeken van uw kunststofvloer voor in Klaaswaal houden wij niet alleen rekening met de ruimte waarin de vloer gelegd gaat worden, maar ook met uw smaak en stijl.

Onze werkwijze

Allereerst is goed advies bij het aanschaffen erg belangrijk. Kwaliteit begint bij een goede en duidelijke voorlichting. Daarnaast houden de adviseurs van Double You Applicaties rekening met uw persoonlijke smaak, gevoel en stijl. Maar wat bij ons op nummer één staat is de waarde die wordt gehecht aan het maken van betrouwbare afspraken met de klant.

Als laatst staat het leveren van kwaliteit en het bieden van een uitstekende service bij ons hoog in het vaandel. Er wordt uitsluitend door ons gewerkt met milieuvriendelijke producten en materialen om de kunststofvloer op een duurzame manier mogelijk te maken in Klaaswaal.

De voordelen van een kunststofvloer in Klaaswaal

Een kunststof vloer heeft vele voordelen. Zo is een kunststof vloer zeer hygiënisch en slijtvast, dat maakt deze vloer uitstekend geschikt voor bij voorbeeld keukens. Daarnaast is de kunststof vloer ook makkelijk in het onderhoud en geluiddempend. Als laatst is de vloer in vele kleuren en dessins verkrijgbaar dus er is altijd een variant die bij uw interieur past!

Contact

Heeft u interesse in het laten leggen van een kunststofvloer bij u in Klaaswaal? Neem dan voor meer informatie contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen naar 06 – 20309514, te e-mailen naar info@doubleyouapplicaties.nl of door ons contactformulier in te vullen.Kunststofvloer Klaaswaal

Contactformulier

    Uw naam (verplicht)

    Uw telefoonnummer (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Uw bericht