Marmeren vloer Zuid-Beijerland

Marmeren vloer Zuid-Beijerland

Double You Applicaties biedt als specialistisch vloerenbedrijf binnen het assortiment ook een exclusieve vloer aan, namelijk de marmeren vloer in Zuid-Beijerland. Uit de meest bijzondere natuursteen en marmersoorten is een zorgvuldige selectie gemaakt van materialen en kleuren. Vervolgens wordt met de modernste technieken en kunststoffen dit zeer bijzondere vloertype samengesteld.

Niet uit iedere natuursteen of marmersoort kan onze marmerquarts vloer worden gemaakt. De korrelvorm, korrelgrootte en poreusheid zijn belangrijke criteria. Een marmeren vloer heeft het uiterlijk en de uitstraling van een bestaande natuursteen. Ook kan de vloer geheel zelf samengesteld worden door te werken met een mix van marmer- en/of natuursteensoorten. Daarbij kan ook gekozen voor eventuele gewenste banen en figuren.

Voordelen van een marmeren vloer in Zuid-Beijerland

Een marmeren vloer heeft een luxe uitstraling, is erg duurzaam en gemakkelijk te onderhouden en daarom gebruiksvriendelijk. Daarnaast verkleurd en vervuild de vloer niet waardoor hij dus jarenlang meegaat. Ook is de vloer te combineren met vloerverwarming.

Onze werkwijze

Allereerst is goed advies bij het aanschaffen erg belangrijk bij het aanschaffen van uw marmeren vloer in Zuid-Beijerland. Kwaliteit begint bij een goede en duidelijke voorlichting. Bij ons is het mogelijk om elke trend na te streven, denk hierbij aan klassiek, modern, bourgondisch of gestileerd.

Daarnaast houden de adviseurs van Double You Applicaties rekening met uw persoonlijke smaak, gevoel en stijl. Maar wat bij ons op nummer één staat is de waarde die wordt gehecht aan het maken van betrouwbare afspraken met de klant.

Als laatst staat het leveren van kwaliteit en het bieden van een uitstekende service bij ons hoog in het vaandel. Er wordt uitsluitend door ons gewerkt met milieuvriendelijke producten en materialen om de marmeren vloer op een duurzame manier mogelijk te maken in Zuid-Beijerland.

Contact

Heeft u interesse in het laten leggen van een marmeren vloer bij u in Zuid-Beijerland? Neem dan voor meer informatie contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen naar 06 – 20309514, te e-mailen naar info@doubleyouapplicaties.nl of door ons contactformulier in te vullen.

Contactformulier

    Uw naam (verplicht)

    Uw telefoonnummer (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Uw bericht