Mortel vloer Piershil

Mortel vloer PiershilBent u op zoek naar een bedrijf voor het plaatsen van een mortel vloer in Piershil? Dan bent u bij Double You Applicaties aan het goede adres!

Mortel vloeren zijn krasbestendige, slip vaste vloeren die eenvoudig te onderhouden zijn. Door deze eigenschappen worden ze vaak voor bedrijven gebruikt. Hoewel de laatste jaren de vloer ook steeds vaker door de particuliere consument gebruikt wordt in bijvoorbeeld een moderne woonkamer, keuken of badkamer. De vloer is opgebouwd uit kwartskorrels, toeslagstoffen en oplosmiddelvrije epoxyharsen. Ze hebben een laagdikte die afhankelijk is van de toepassing en de ondervloer varieert van 5 tot 10 mm. Daarnaast zijn ze bestand tegen hoge belasting, vloeistofdicht en chemicaliënbestendig.

Onze werkwijze

Allereerst is goed advies bij het aanschaffen erg belangrijk. Kwaliteit begint bij een goede en duidelijke voorlichting. Daarnaast houden de adviseurs van Double You Applicaties rekening met uw persoonlijke smaak, gevoel en stijl. Maar wat bij ons op nummer één staat is de waarde die wordt gehecht aan het maken van betrouwbare afspraken met de klant.

Als laatst staat het leveren van kwaliteit en het bieden van een uitstekende service bij ons hoog in het vaandel. Er wordt uitsluitend door ons gewerkt met milieuvriendelijke producten en materialen om de mortel vloer op een duurzame manier mogelijk te maken in Piershil.

De voordelen van een mortel vloer in Piershil

De mortel vloer biedt een goede bescherming tegen oliën en chemicaliën. Daarnaast zijn de eigenschappen slijtvast, sterk en duurzaam. De mortel vloer is voor vele doeleinde bij u in Piershil geschikt. Ze worden vooral toegepast in industriële omgevingen en ruimtes als (instelling) keukens en wasgelegenheden. Maar gezien het esthetische karakter van de vloer worden ook veel discotheken, cafés en uitgaanscentra voorzien.

Contact

Heeft u interesse in het laten leggen van een mortel vloer bij u in Piershil? Neem dan voor meer informatie contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen naar 06 – 20309514, te e-mailen naar info@doubleyouapplicaties.nl of door ons contactformulier in te vullen.

Contactformulier

    Uw naam (verplicht)

    Uw telefoonnummer (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Uw bericht