Double You Applicaties Een specialistisch vloerenbedrijf met een zeer ruime ervaring ! Double You Applicaties We gaan geen uitdaging uit de weg in nieuwbouw of renovatie Double You Applicaties voor een perfecte afwerking van uw nieuwe vloer Double You Applicaties Vloeren voor utiliteitsbouw, openbare ruimtes en kantoren Double You Applicaties Geïnteresseerd in één van onze diensten? Bel of mail voor informatie!

PU giet vloer Oud-Beijerland

Een PU giet vloer is een zelf nivellerende naadloze vloer op basis van polyurethaanhars die wij bij u in Oud-Beijerland komen aanleggen. Wat ideaal is aan deze vloer is dat deze in talloze kleuren verkrijgbaar is en er ook met verschillende kleuren te combineren valt. Deze vloer kan geleverd worden van twee tot vier lagen. De vloer is licht elastisch en scheurt niet. Door het tijdloze karakter past deze perfect in elk interieur.

De voordelen van een PU giet vloer in Oud-Beijerland

De giet vloer biedt een aantal eigenschappen namelijk: slijtvast, sterk, stofvrij en duurzaam. Daarnaast is de vloer goed beschermd tegen oliën en chemicaliën en heeft hoeft u er (bijna) niet meer naar om te kijken omdat hij onderhoudsarm is.

Zelfs het knoeien van een kop koffie geeft geen reden tot paniek aangezien de vloer ook vloeistof dicht is. Als laatst is de vloer geluiddempend dus eventuele onderburen zullen minder last hebben van geluiden. Wij zien de PU giet vloer vooral terugkomen in garages, magazijnen, showrooms, werkvloeren, woningen en winkels.

Onze werkwijze

Allereerst is goed advies bij het aanschaffen er belangrijk. Kwaliteit begint bij een goede en duidelijke voorlichting. Bij ons is het mogelijk om elke trend na te streven, denk hierbij aan klassiek, modern, bourgondisch of gestileerd.

Daarnaast houden de adviseurs van Double You Applicaties rekening met uw persoonlijke smaak, gevoel en stijl. Maar wat bij ons op nummer één staat is de waarde die wordt gehecht aan het maken van betrouwbare afspraken met de klant.

Als laatst staat het leveren van kwaliteit en het bieden van een uitstekende service bij ons hoog in het vaandel. Er wordt uitsluitend door ons gewerkt met milieuvriendelijke producten en materialen.

Contact

Heeft u interesse in het laten leggen van een PU giet vloer bij u in Oud-Beijerland? Neem dan voor meer informatie contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen naar 06 – 20309514, te e-mailen naar info@doubleyouapplicaties.nl of door ons contactformulier in te vullen.PU giet vloer Oud-Beijerland

Contactformulier

    Uw naam (verplicht)

    Uw telefoonnummer (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Uw bericht