Double You Applicaties Een specialistisch vloerenbedrijf met een zeer ruime ervaring ! Double You Applicaties We gaan geen uitdaging uit de weg in nieuwbouw of renovatie Double You Applicaties voor een perfecte afwerking van uw nieuwe vloer Double You Applicaties Vloeren voor utiliteitsbouw, openbare ruimtes en kantoren Double You Applicaties Geïnteresseerd in één van onze diensten? Bel of mail voor informatie!

Siergrind vloer voor een zuidelijke uitstraling!

Bij Double You Applicaties kunt u uw hart ophalen wat betreft vloeren. Wij zijn de aangewezen specialist op vloerengebied en bieden vele soorten vloeren aan. Denk daarbij aan vloeren als de gietvloeren of een schitterende siergrind vloer. Als u bij ons komt voor de aanschaf van een vloer, dan voorzien wij u van advies op maat. Wij kijken samen met u naar de mogelijkheden en uw voorkeuren en eisen aan de vloer. U kunt voor een klassieke, bourgondische of moderne stijl gaan. Zo houden onze adviseurs rekening met uw persoonlijke smaak. Naast goed advies hechten wij ook veel waarden aan betrouwbare afspraken met de klant. Gaat u bij ons over tot de aanschaf van bijvoorbeeld een siergrind vloer, dan bieden wij u verregaande service en staan wij garant voor volstrekt eerlijk zaken doen.

DoubleYou siergrind vloer

Kiest u bij ons voor een siergrind vloer, dan kiest u voor een sterke en slijtvaste vloer. Een siergrind vloer is een vloerafwerking van grindkorrels die gebonden worden met epoxyhars. Het siergrind wat in de siergrind vloer gebruikt wordt kan in verschillende korrelgroottes en kleurvariaties geleverd worden. Een siergrind vloer heeft vele voordelen. Zo is de siergrind vloer onderhoudsarm, brandveilig en geschikt voor vloerverwarming.

Een siergind vloer is voor vele doeleinde bruikbaar. Zo kunt u de vloer laten leggen in uw woning, op trappen, in showrooms, kantoren, en nog vele andere ruimtes. Wij leggen alle vloeren zelf en komen daarvoor in vele plaatsen, zoals Rotterdam, Hoekse Waard, Drechtsteden, Oud Beijerland, Dordrecht, Ridderkerk, Barendrecht, Hendrik Ido Ambacht en Zwijndrecht.

    Uw naam (verplicht)

    Uw telefoonnummer (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Uw bericht