Siergrindvloer Heinenoord

Siergrindvloer HeinenoordDoor de oneindig vele mogelijkheden zijn siergrindvloeren toepasbaar in ieder soort interieur bij u in Heinenoord. Of het nu gaat om een mooie klassieke of een moderne inrichting. Een siergrindvloer is een naadloze decoratieve vloerafwerking die bestaat uit natuurlijke grindkorrels die gebonden worden met een epoxyhars, dit is hechtmiddel. De korrels zijn verkrijgbaar in verschillende groottes en kleurvariaties. Om een goede kwaliteit en levensduur te garanderen leveren wij onze siergrindvloer bij u in Heinenoord in een systeem dat bestaat uit drie lagen. Namelijk de epoxyprimerlaag en de siergrindvloer brengen wij in meerdere lagen aan. De dikte van het vloersysteem kan variëren van 6 mm tot 10 mm, dit hangt af van de toegepaste korrelgrootte.

Voordelen van siergrindvloeren in Heinenoord

Siergrindvloeren zijn slijtvast, sterk en duurzaam, daarnaast zijn ze toepasbaar op elke vormvaste ondergrond. Ook heeft u de keuze of u de vloer met of zonder toplaag aanschaft en ook is de vloer geschikt voor vrijwel iedere ondergrond. Voor mensen met allergieën is deze vloer ook ideaal en over onderhoud hoeft u zich geen zorgen te maken want dat is niet nodig.

Onze werkwijze

Allereerst is goed advies bij het aanschaffen van een siergrindvloer in Heinenoord van groot belang. Kwaliteit begint bij een goede en duidelijke voorlichting. Bij ons is het mogelijk om elke trend na te streven, denk hierbij aan klassiek, modern, bourgondisch of gestileerd.

Daarnaast houden de adviseurs van Double You Applicaties rekening met uw persoonlijke smaak, gevoel en stijl. Maar wat bij ons op nummer één staat is de groet waarde die wordt gehecht aan het maken van betrouwbare afspraken met de klant.

Als laatste staat het leveren van kwaliteit en het bieden van een uitstekende service bij ons hoog in het vaandel. Er wordt uitsluitend door ons gewerkt met milieuvriendelijke producten en materialen.

Contact

Heeft u interesse in het laten leggen van een siergrindvloer bij u in Heinenoord? Neem dan voor meer informatie contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen naar 06 – 20309514, te e-mailen naar info@doubleyouapplicaties.nl of door ons contactformulier in te vullen.

Contactformulier

    Uw naam (verplicht)

    Uw telefoonnummer (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Uw bericht