Double You Applicaties Een specialistisch vloerenbedrijf met een zeer ruime ervaring ! Double You Applicaties We gaan geen uitdaging uit de weg in nieuwbouw of renovatie Double You Applicaties voor een perfecte afwerking van uw nieuwe vloer Double You Applicaties Vloeren voor utiliteitsbouw, openbare ruimtes en kantoren Double You Applicaties Geïnteresseerd in één van onze diensten? Bel of mail voor informatie!

Troffelvloer Heinenoord

Troffelvloer HeinenoordBent u op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf voor het plaatsen van een troffelvloer bij u in Heinenoord? Dan helpen wij u graag verder! Troffelvloeren zijn opgebouwd uit kwartskorrels, toeslagstoffen en oplosmiddelvrije epoxyharsen. Verder hebben ze een laagdikte die afhankelijk is van de toepassing en de ondervloer varieert van 5 tot 10 mm. Daarnaast zijn ze bestand tegen hoge belasting, vloeistofdicht en chemicaliënbestendig. Oos is de vloer oorspronkelijk ontwikkeld vanwege zijn functionele eigenschappen, de laatste jaren wordt dit type vloer steeds vaker toegepast als decoratieve vloerdekking.

De voordelen van een troffelvloer in Heinenoord

De troffelvloer biedt een goede bescherming tegen oliën en chemicaliën. Daarnaast zijn de eigenschappen slijtvast, sterk en duurzaam. De troffelvloer is voor vele doeleinde bij u in Heinenoord geschikt. Ze worden vooral toegepast in industriële omgevingen en ruimtes als (instelling) keukens en wasgelegenheden. Maar gezien het esthetische karakter van de vloer worden ook veel discotheken, cafés en uitgaanscentra voorzien.

Onze werkwijze

Allereerst is goed advies bij het aanschaffen erg belangrijk. Kwaliteit begint bij een goede en duidelijke voorlichting. Bij ons is het mogelijk om elke trend na te streven, denk hierbij aan klassiek, modern, bourgondisch of gestileerd. Daarnaast houden de adviseurs van Double You Applicaties rekening met uw persoonlijke smaak, gevoel en stijl. Maar wat bij ons op nummer één staat is de waarde die wordt gehecht aan het maken van betrouwbare afspraken met de klant. Als laatst staat het leveren van kwaliteit en het bieden van een uitstekende service bij ons hoog in het vaandel. Daarnaast wordt er uitsluitend door ons gewerkt met milieuvriendelijke producten en materialen om de troffelvloer op een duurzame manier mogelijk te maken in Heinenoord.

Contact

Heeft u interesse in het laten leggen van een troffelvloer bij u in Heinenoord? Neem dan voor meer informatie contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen naar 06 – 20309514, te e-mailen naar info@doubleyouapplicaties.nl of door ons contactformulier in te vullen.

Contactformulier

    Uw naam (verplicht)

    Uw telefoonnummer (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Uw bericht