Troffelvloer Oud-Beijerland

Troffelvloer Oud-BeijerlandBent u op zoek naar een gespecialiseerd bedrijf voor het plaatsen van een troffelvloer bij u in Oud-Beijerland? Dan helpen wij u graag verder! Troffelvloeren zijn opgebouwd uit kwartskorrels, toeslagstoffen en oplosmiddelvrije epoxyharsen. Verder hebben ze een laagdikte die afhankelijk is van de toepassing en de ondervloer varieert van 5 tot 10 mm. Daarnaast zijn ze bestand tegen hoge belasting, vloeistofdicht en chemicaliënbestendig. Oos is de vloer oorspronkelijk ontwikkeld vanwege zijn functionele eigenschappen, de laatste jaren wordt dit type vloer steeds vaker toegepast als decoratieve vloerdekking.

De voordelen van een troffelvloer in Oud-Beijerland

De troffelvloer biedt een goede bescherming tegen oliën en chemicaliën. Daarnaast zijn de eigenschappen slijtvast, sterk en duurzaam. De troffelvloer is voor vele doeleinde bij u in Oud-Beijerland geschikt. Ze worden vooral toegepast in industriële omgevingen en ruimtes als (instelling) keukens en wasgelegenheden. Maar gezien het esthetische karakter van de vloer worden ook veel discotheken, cafés en uitgaanscentra voorzien.

Onze werkwijze

Allereerst is goed advies bij het aanschaffen erg belangrijk. Kwaliteit begint bij een goede en duidelijke voorlichting. Bij ons is het mogelijk om elke trend na te streven, denk hierbij aan klassiek, modern, bourgondisch of gestileerd. Daarnaast houden de adviseurs van Double You Applicaties rekening met uw persoonlijke smaak, gevoel en stijl. Maar wat bij ons op nummer één staat is de waarde die wordt gehecht aan het maken van betrouwbare afspraken met de klant. Als laatst staat het leveren van kwaliteit en het bieden van een uitstekende service bij ons hoog in het vaandel. Daarnaast wordt er uitsluitend door ons gewerkt met milieuvriendelijke producten en materialen om de troffelvloer op een duurzame manier mogelijk te maken in Oud-Beijerland.

Contact

Heeft u interesse in het laten leggen van een troffelvloer bij u in Oud-Beijerland? Neem dan voor meer informatie contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen naar 06 – 20309514, te e-mailen naar info@doubleyouapplicaties.nl of door ons contactformulier in te vullen.

Contactformulier

    Uw naam (verplicht)

    Uw telefoonnummer (verplicht)

    Uw email (verplicht)

    Uw bericht